PRIPREMAMO NOVU VERZIJU SPICY DAYSA!

Even more Spicy Days - novo iskustvo kupnje! 2

Pozdrav svim našim vjernim kupcima, te onima koji će to tek postati! Imamo uzbudljive vijesti koje će nekima možda biti pomalo tužne, no obećajemo vam da ćemo sve to nadoknaditi (da odmah naglasimo – ne, ne selimo se OPET). Dakle, predstavljamo vam novi, dotjerani koncept Spicy Daysa, na istoj lokaciji u Zagorskoj 55, s kojime želimo maksimalno povećati zadovoljstvo naših kupaca i iskustvo u trgovini dovesti do savršenstva!

Na sadašnjoj lokaciji radimo već više od 2 godine, i u tom periodu smo pažljivo promatrali kako se kupci ponašaju, što traže i za što imamo najveću publiku. Nakon dugog razmatranja, odlučili smo usmjeriti naše poslovanje u pravcu za kojeg mislimo da će se svidjeti najvećem broju naših kupaca. Glavna promjena je širenje našeg asortimana u smjeru onoga što nam je oduvijek bio core business – a to su proizvodi od chili papričica, začini, BBQ dodaci te delikatese. Cilj nam je stvoriti mjesto gdje će iskustvo kupaca biti prioritet – uz nove ideje koje vam, za sada, nećemo otkrivati. Ono što vam možemo natuknuti je da će degustacije na licu mjesta obuhvatiti puno više proizvoda i da se uz umake neće posluživati samo žličica.

Sve ovo znači da, sukladno tome, ponudu nečeg drugoga moramo smanjiti. Odlučili smo da je najlogičnije rješenje iz ponude maknuti točeno pivo. Glavni razlog za to je da nitko od nas više ne pije pivo, pa onda nema smisla imati taproom. Šalimo se, naravno. U kvalitetnom pivu i dalje uživamo s istim žarom kao i u prvom Spicy Daysu u Tratinskoj te u trenutnom prostoru gdje još (neko vrijeme) funkcionira taproom. No, takav poslovni model se nažalost nije pokazao najuspješnijim, i umjesto da i dalje trošimo resurse na održavanje taprooma, odlučili smo preusmjeriti ih na dio asortimana zbog kojeg zapravo i postojimo. No, da ne zabrinemo previše pivoljupce među vama – pivo u bocama i limenkama, zajedno s hladnom komorom koja će ih za vas održavati u besprijekornom stanju ne odlaze nigdje!

Dakle, kako će Spicy Days izgledati nakon 15.10. (okvirni datum)?
Even more Spicy Days - novo iskustvo kupnje! 3
Even more Spicy Days - novo iskustvo kupnje! 4

U prostoru u kojem je i do sada bio smješten shop, nalazit će se isključivo naši brendovi – Volim Ljuto, BBQ Hot Yard, Ferment Lab i, naravno, Spicy Days. Stalno radimo na proširenju našeg asortimana, a to i dalje neće stati. Već nam je sada postalo tijesno na policama, a ovako nam se otvara novi prostor za još više proizvoda s garantiranom kvalitetom. Poklon asortiman će se proširiti, a degustacijski stol će postati bogatiji. Naši prodajni savjetnici bit će vam na raspolaganju u svakom trenutku te vam, kao i do sada, pomagati odabrati savršen artikl.

U prostoru sadašnjeg taprooma će biti smješteni hladnjaci s craft pivom i ostalim pićima, i sav ostali asortiman koji se do sada nalazio u prostoru shopa – azijska hrana, ljuti i BBQ umaci te začini drugih domaćih i stranih brendova. U planu je i dodatno proširivanje asortimana, a o tome ćemo vas obavijestiti kada sve bude finalizirano. Ako se pitate što će biti s prostorom za sjedenje – on će se od sada nalaziti isključivo na terasi, i to sve dok nam vremenske prilike dopuštaju boravak na otvorenom. Čaše i otvarači će vam uvijek biti dostupni, pa sve što želite degustirati na licu mjesta i dalje možete u našem dvorištu (konzumacija u unutarnjem prostoru, nažalost, više neće biti moguća).

Sve dok u bačvama bude još piva, točit ćemo ga po posebnoj sniženoj cijeni, kako bismo zajedno s vama nazdravili nekoj novoj priči i oprostili se od jedne ere. Odmičemo se od našeg taprooma, ali ovo nikako ne shvaćamo kao tužan kraj, nego entuzijastični pozdrav nečemu većem, boljem i even more spicy!

STAY TUNED

webshop radi po starom

pročitaj još

Katsu Sando sendvič – recept

Katsu Sando je japanski sendvič od pohane svinjetine i apsolutno je neodoljiv.

Buffalo wings (buffalo krilca) – recept

Buffalo krilca (buffalo wings) su kiselo-ljuti klasik američke kuhinje.

Zašto su ljuti umaci iz Amerike skupi?

Koji je uzrok visokim cijenama umaka iz inozemstva?

Instant ramen – kako ga nadograditi (3 načina)

Pretvorite instant ramen u pravu gozbu!

Chili Hummus – recept

Ovaj Spicy Hummus ima još jači okus zahvaljujući maloj dozi ljutine.

Tacos al Pastor – recept

Tacos al Pastor jedan su od poznatih meksičkih specijaliteta.

Gochujang vs. gochugaru – razlika i upotreba

Gochujang i gochugaru baza su korejske kuhinje.

Salted Caramel Apple Crumble – recept

Još finiji apple crumble od klasičnog!

Odgovori