O nama 1

Hedonistička oaza pod imenom Spicy Days otvorena je na adresi Ilica 174 u ZagrebuSpicy Days djelo je već dobro poznatog tima „Volim Ljuto“ koji je u posljednjih 7-8 godina polako razvio kulturu jedenja ljute i začinjene hrane. No, naša trgovina ne sastoji se isključivo od naših proizvoda, već sadrži i strane brandove koji su popularni u stranim državama, a na našim prostorima nisu nikad bili dostupni.

Spicy Days temelji se na 4 riječi: Chili, Spice, BBQ i Beer, no to ne znači da samo te kategorije imamo u ponudi. To znači da kod nas možete pronaći začine, umake, marinade, curry paste, ukiseljeno povrće, prilično jaku ponudu craft piva i mnogo ideja za poklone, kao i poklon paketa. Asortiman smo s vremenom proširili na razne snackove i opremu za roštilje, a najnovija u ponudi je specialty kava domaćih proizvođača.

Od domaćih ljutih proizvođača ovdje se trenutno nalaze Volim Ljuto i Juta Spiza, a od stranih su tu Hot Headz, Sweet Baby Ray’s, originalna Huy Fong Sriracha i još mnogi drugi. Od craft piva ovdje pronaći ćete poznate domaće i strane etikete uz koje jako dobro pašu najljući čipsevi, kokice ili kikiriki koje ste ikad probali. Ljubitelji slatko ljutih kombinacija neće ostati praznih ruku jer će pronaći najljuće čokolade i gumene medvjediće u ovom dijelu Europe!

Svi zaposleni upoznati su s asortimanom i svim proizvodima i rado će Vam pomoći oko izbora. Na mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

Ne zaboravite da sve proizvode možete pronaći i na webshopu putem kojeg dostavljamo u roku 2 radna dana, a tu smo posebno ponosni na dostavu craft piva. Dostavu piva vršimo također putem GLS dostavne službe, no craft pivo (i bilo koje boce pune tekućine) su prilično osjetljive, tako da koristimo ojačane kartonske kutije kako bi dostava piva bila besprijekorna.

POŠALJI NAM PORUKU