O nama 1

Hedonistička oaza pod imenom Spicy Days otvorena je na adresi Ilica 174 u ZagrebuSpicy Days djelo je već dobro poznatog tima „Volim Ljuto“ koji je u posljednjih 5 godina polako razvio kulturu jedenja ljute i začinjene hrane. No, naša trgovina ne sastoji se isključivo od naših proizvoda, već sadrži i strane brandove koji su popularni u stranim državama, a na našim prostorima nisu nikad bili dostupni.

Spicy Days temelji se na 4 riječi: Chili, Spice, BBQ i Beer. To znači da možete pronaći začine, umake, marinade, curry paste, ukiseljeno povrće, cijelu paletu craft piva i mnogo ideja za poklone, kao i poklon paketa. Od domaćih ljutih proizvođača ovdje se trenutno nalaze Volim Ljuto i Juta Spiza, a od stranih su tu Hot Headz, Psycho Juice, Sweet Baby Ray’s, originalna Huy Fong Sriracha i još mnogi drugi. Od craft piva ovdje pronaći ćete poznate domaće i strane etikete uz koje jako dobro pašu najljući čipsevi, kokice ili kikiriki koje ste ikad probali. Ljubitelji slatkog neće ostati praznih ruku jer će pronaći najljuće čokolade i gumene medvjediće u ovom dijelu Europe! Najbolja stvar je da većinu proizvoda možete degustirati u dućanu prije nego ih kupite tako da vas pozivamo da posjetite trgovinu i zadovoljite svoje hedonističke potrebe.

Naša ponuda ovdje ne staje jer uskoro dolazi još različitih proizvođača, a pozivamo i sve domaće proizvođače da nam se jave ako smatraju da bi se njihovi proizvodi uklopili u koncept trgovine.

Svi zaposleni upoznati su s asortimanom i svim proizvodima i rado će Vam pomoći oko izbora. Na mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

POŠALJI NAM PORUKU