O nama 1
O nama 2
O nama 3
O nama 4

Hedonistička oaza pod imenom Spicy Days otvorena je na adresi Zagorska 55 u ZagrebuSpicy Days djelo je već dobro poznatog tima „Volim Ljuto“ koji je u posljednjih 10ak godina polako razvio kulturu jedenja ljute i začinjene hrane. No, naša trgovina ne sastoji se isključivo od naših proizvoda, već sadrži i strane brandove koji su popularni u stranim državama, a na našim prostorima nisu nikad bili dostupni. S godinama je i sve vezano uz Spicy Days naraslo, tako da od 10. mjeseca 2021. u novoj trgovini imamo i Taproom – pivsku kušaonicu s 8 različitih točenih piva!

Spicy Days temelji se na 4 riječi: Chili, Spice, BBQ i Beer, no to ne znači da samo te kategorije imamo u ponudi. To znači da kod nas možete pronaći začine, umake, marinade, curry paste, ukiseljeno povrće, prilično jaku ponudu craft piva i mnogo ideja za poklone, kao i poklon paketa. Asortiman smo s vremenom proširili na razne snackove i opremu za roštilje, a najnovija u ponudi je specialty kava domaćih proizvođača.

Od domaćih ljutih proizvođača ovdje se trenutno nalaze Volim Ljuto i Juta Spiza, a od stranih su tu Hot Headz, Sweet Baby Ray’s, originalna Huy Fong Sriracha i još mnogi drugi. Od craft piva ovdje pronaći ćete poznate domaće i strane etikete uz koje jako dobro pašu najljući čipsevi, kokice ili kikiriki koje ste ikad probali.

Svi zaposleni upoznati su s asortimanom i svim proizvodima i rado će Vam pomoći oko izbora. Na mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

Ne zaboravite da sve proizvode možete pronaći i na webshopu putem kojeg dostavljamo u roku 2 radna dana, a tu smo posebno ponosni na dostavu craft piva. Dostavu piva vršimo također putem GLS dostavne službe, no craft pivo (i bilo koje boce pune tekućine) su prilično osjetljive, tako da koristimo ojačane kartonske kutije kako bi dostava piva bila besprijekorna.

Slobodno svratite do nas i probajte neko novo pivo! Detalje o taproomu možete pronaći na ovom linku.

UPOZNAJ SPICY EKIPU!

O nama 5

Edita
Shop, Marketing, webshop

O nama 6

Hrvoje
Shop

O nama 7

Irena
Taproom

O nama 8

Darjan
Voditelj

POŠALJI NAM PORUKU

"*" je obavezno polje

Zaštita osobnih podataka*