Spicy Days trgovina specijalnim začinima, delikatesama i umacima postoji od 2017. godine i ovo je treća lokacija na kojoj se nalazi. U našoj trgovini možete naći najveći izbor ljutih umaka, začina i BBQ umaka na jednom mjestu, a ne možemo se posramiti ni izborom posebnih grickalica, snackova niti craft piva!

Preko 100 ljutih umaka,

30+ BBQ umaka,

100+ začina,

180+ craft piva.

Spicy Days Shop 1

EDUCIRANO I VESELO OSOBLJE

Svi djelatnici prolaze intenzivan program edukacija i uče o proizvodima koji su dostupni u našoj trgovini. Ključno nam je isprobavanje proizvoda kako bismo mogli najbolje prepoznati što tražite kod nas i kako bismo vam mogli dati idealnu preporuku! Nikad nam nije bio cilj prodati nešto pod svaku cijenu, već da kupci iz naše trgovine izađu s onim što im treba.

Neovisno o tome što tražite, slobodno pitajte i nećete pogriješiti! A možda postoji i degustacijski uzorak baš onog što želite kupiti pa ga možete i probati na licu mjesta!

Spicy Days Shop 2

WEBSHOP

Svi proizvodi koji su dostupni u našoj trgovini su dostupni i na webshopu, tj. internet trgovini! Sinkronizacija sa skladištem je u gotovo realnom vremenu, tako da je jako mali broj slučajeva kada je na webu dostupno nešto čega u trgovini nemamo. Sve narudžbe stižu praktički već sljedeći radni dan od slanja, a najkasnije 2 radna dana od slanja paketa! Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49,90€.

Spicy Days Shop 3

Gdje smo?

Spicy Days Shop
Zagorska 55, Zagreb