Još jedna godina je iza nas i kroz nekoliko mjeseci će Spicy Days slaviti drugi rođendan, a ja se osjećam kao da smo jučer krenuli i da još punimo dućan. Ovo zadnje zapravo i nije daleko od istine jer dućan još uvijek punimo novim proizvodima i to dosta jakim tempom. Rotiramo nova piva, dodajemo nove začine, naručujemo nove nevjerojatne BBQ umake i tome nikad kraja. Nemojte me krivo shvatiti, ovo nije rečeno u smislu da želim da tome dođe kraj, nego mi je zapravo jako drago da smo oduševljeni novim asortimanom isto kao i prvog dana i da se tome ne vidi kraj.

Prošla godina je za nas počela malo nenadano zbog preseljenja trgovine na novu adresu gdje smo u samo tjedan dana uspjeli preseliti kompletan inventar iz Badalićeve u Ilicu i otvoriti dućan koji je u tom trenutku postao naš novi dom i to s duplo većom površinom. Doduše, ne toliko većim prodajnim prostorom nego više skladišnim, što nam je dozvolilo da imamo veće količine postojeće robe, ali isto tako i proširenje asortimana proizovoda.

U 2018. smo izbacili vlastitu brandiranu liniju začina koja je u prvoj turi imala sramežljivih tridesetak začina da bi se to do kraja godine popelo na 80 različitih proizvoda, a radimo na tome da ih bude još i više.

Hvala vam svima koji kupujete kod nas jer ste vi ti zbog kojih ova trgovina postoji i zbog vas nastojimo biti još bolji. Spicy Days ekipa vam svima želi još mnogo začinjenih dana u ovoj, tek friško započetoj godini. Vidimo se u Ilici 174!

U nastavku pogledajte nekoliko, nadam se, zanimljivih statistika koje se tiču trgovine i proizvoda u 2018.

Najprodavaniji proizvodi iz svih kategorija u 2018.

Volim Ljuto najprodavaniji umaci u 2018.

Ostali najprodavaniji ljuti umaci.

Najprodavaniji BBQ umaci / BBQ dodaci u 2018.

Najprodavanija craft piva u 2018.

Najprodavaniji začini u 2018.

Odgovori