Pivski poklon paketi idealni su za sve ljubitelje ovog tekućeg zlata. U ponudi imamo nekoliko nosiljki za pivo u kojima možete sami odabrati 3, 4 ili 6 piva iz naše ponude te te tako složiti personalizirani poklon paket. Ovi paketi dostupni su za slaganje u našoj trgovini, ali možete ih složiti i ovdje na webshopu, nakon čega dostavom stižu na adresu primatelja najkasnije u roku dva radna dana, no u pravilu su dostavljeni već idući dan nakon slanja.

Za sve one koji žele malo bogatiji paket, tu je i prekrasna kutija za 12 piva predviđena za dostavu. Izuzev ovih poklon paketa piva, imamo i već gotove pivske poklon pakete pojedinih pivovara. Dostava iznad 49,90 € je besplatna!

Složi svoj poklon paket s 3 manja piva

Nosiljka s natpisom “Drink good beer with good friends” idealna je za manje poklone u kojoj možete kombinirati 3 manja (0,33l boce) piva iz naše ponude i tako složiti paket po vlastitom izboru.

Složi svoj poklon paket s 4 piva

Nosiljka s natpisom “Drink good beer with good friends” idealna je za malo veće poklone u kojoj možete kombinirati 4 velika ili mala piva (boce ili limenke) iz naše ponude i tako složiti paket po vlastitom izboru.

Složi svoj poklon paket sa 6 piva

Nosiljka s natpisom “Drink good beer with good friends” idealna je za ozbiljne poklone u kojoj možete kombinirati 6 velikih ili malih piva (boce ili limenke) iz naše ponude i tako složiti paket po vlastitom izboru.

Složi svoj poklon paket sa 12 piva

Bijela kutija s otiskom i natpisom “The greatest people deserve the greatest beer” idealna je za ultimativne pivske poklone. U njoj možete kombinirati 12 velikih ili malih piva (boce ili limenke) iz naše ponude i tako složiti paket po vlastitom izboru.

Gotovi poklon paketi piva

Ne želiš slagati svoje pakete jer ne znaš ništa o pivu? Izaberi jedan od gotovih paketa!