ZAGREB BEER SQUARE

Suradnja istaknutih craft beer lokacija Zagreba u kojoj možete osvojiti vrhunske nagrade!

IZVLAČENJE DOBITNIKA I EVENT: 
Lokacija: Spicy Days 

Termin: druženje 23.01.2023. od 17:00h (ponedjeljak);

izvlačenje se očekuje oko 18:30h.

Druženje, pommes uz poseban umak i puno piva!

Glavna ideja ove suradnje bila je produbljenje i prijateljstva između lokacija koje se već godinama međusobno druže i poštuju, ali i surađuju. No, cilj ovoga je da i vi u par navrata posjetite sve ostale lokacije koje nude točeno pivo, pa tako i probate nešto novo što možda niste imali priliku probati na drugim lokacijama! Osim toga, voljeli bismo da nas i dalje posjećujete kroz studeni i prosinac, ali i nagraditi najvjernije! 

Smatraš li se beer geekom ili ljubiteljem craft piva? Obitavaš li toliko na nekoj od lokacija da imaš svoju naljepnicu s brojem inventara? Ovo je događaj za tebe.

Oni najvjerniji i najzagriženiji fanovi koji uspiju skupiti ukupno 12 dolazaka mogu predati karticu na jednu od lokacija i tako ulaze u bubanj za jednu od četiri glavne nagrade! No, čak i oni koji su skupili 12 dolazaka i ne osvoje jednu od glavnih nagrada osvojit će manju, simboličnu nagradu. Every card wins!

PRAVILA

  1. Posjeti svaku od lokacija 3 puta u periodu od 14.11.2022. do 31.12.2022.
  2. Uz konzumaciju ili kupnju piva u iznosu od minimalno 50kn dobiješ pečat (1 po danu).
  3. Nakon što ispuniš svih 12 dolazaka i skupiš 12 pečata (po 3 od svake lokacije), na karticu upiši svoje ime i prezime i broj mobitela i predaj na bilo kojoj od lokacija. (Broj mobitela trebamo isključivo kako bismo mogli kontaktirati dobitnike).
  4. U prvom tjednu 2023. organizirat ćemo druženje, sve kartice ćemo pomiješati i predstavnik svake lokacije će izvući jednu od kartica koja osvaja nagradu te lokacije. Nakon toga će se broj kartica koje su ostale podijeliti na 4, te će svaka kartica tako dobiti lokaciju na kojoj će moći iskoristiti utješnu nagradu.

NAGRADE: 

Ambasada daje 20% na sva točena piva kroz cijelu 2023.

Goblet Beer Store daje paket visokorejtanih specijala u vrijednosti 200 .

Spicy Days daje 20% na sva točena piva kroz cijelu 2023.

Valhalla daje 3 kartona The Garden Brewery piva.

Ostali dobivaju simboličnu utješnu nagradu!

 

Samo najjači i najvjerniji skupit će svih 12 pečata, jesi li i ti među njima?
BE THERE OR BEER SQUARE

#BETHEREORBEERSQUARE