Otkako smo krajem 2021. preselili u novi prostor na Zagorskoj 55, vrata smo otvorili svima koji su željni hedonističkih proizvoda, ali i ljubiteljima craft piva! Naš Taproom ima 8 pipa na kojima konstantno rotiramo domaća i stana craft piva, tako da u bilo kojem trenutku možete probati nešto novo i drugačije! U ponudi Taprooma, osim piva, možete pronaći još i specialty kavu domaće pržionice Lively Roasters. Ako vam 8 pipa nije dovoljno, možete odabrati jednu od boca ili llimenki iz naše ponude koja u trenutku pisanja broji gotovo 190 različitih piva!

Kompletnu ponudu možete potražiti na našem webshopu ili Untappd profilu.

RADNO VRIJEME TAPROOMA: 

ponedjeljak – petak: 13:00 – 21:00h

subota, nedjelja i praznici: zatvoreno

(subotom je moguće popiti pivo iz boce ili limenke, ali točeno pivo, Fritz kola, kave i snackovi nisu dostupni)

REZERVACIJE

Moguće je rezervirati mjesto u taproomu ili na terasi za minimalno 4, a maksimalno 8 osoba za vrijeme u kojem taproom radi. Rezervaciju možete napraviti slanjem maila na info@spicydays.com ili pozivom na 01/2344-248.

Spicy Days Taproom 1
Spicy Days Taproom 2

SPICY TAPROOM LOYALTY CARD

Od 25.03.2022. uveli smo i našu karticu vjernosti kojom nakon 10 posjeta i konzumacija točenog piva u taproomu dobivate 11. pivo (veliko) na naš račun!

Karticu možete zatražiti u taproomu skeniranjem QR koda na šanku, nakon unosa potrebnih podataka ćete dobiti svoj redni broj koji ćete reći šankeru, koji će ga potom upisati na vašu karticu i od tada možete početi skupljati pečate!

Zlatno pravilo: 1 dan – 1 točeno pivo (malo ili veliko) – 1 pečat. 

Pečat je moguće dobiti isključivo uz predočenje iskaznice, a besplatno pivo je moguće dobiti samo uz predaju ispunjene iskaznice. Nakon što je iskaznica ispunjena, moguće je zatražiti novu s istim rednim brojem (nije se potrebno ponovno učlaniti). 

Spicy Days Taproom 3

Plata suhomesnatih narezaka i sireva

U ponudu smo stavili i platu suhomesnatih narezaka i sireva za dvije osobe po cijeni od 59 kn (7,83 €)! Ova plata sadrži sljedeće:

  • 40 g suha domaća kobasica
  • 40 g kulen
  • 40 g suha domaća salama
  • 40 g dalmatinska panceta
  • 30 g Holy cow kravlji ljuti sir
  • 30 g odležani kravlji sir
  • 30 g tvrdi punomasni kravlji sir
  • 8 komada (60 g) prutići sa sirom i maslacem
Spicy Days Taproom 4

BEER FLIGHT – probaj 5 piva i snack po izboru!

Moguće je odabrati 5x točeno pivo po izboru i kanticu snackova iz dostupne ponude, te na taj način popiti po 1,5dl svakog piva i vidjeti koje vam najviše odgovara. Ili jednostavno probati novosti koje vas zanimaju kad ste neodlučni 🙂 
Sve dolazi na custom made drvenom stalku.

Spicy Days Taproom 5

RASHLADNA KOMORA

Kompletna ponuda piva skladišti se u rashladnoj komori veličine cca 27m³, a za gotovo svaku liniju za točenje imamo posebne regulatore tlaka. Na taj način vi možete biti sigurni da kupujete pivo koje je skladišteno u vrhunskim uvjetima, na što smo izrazito ponosni.

Spicy Days Taproom 6

Gdje smo?

Spicy Days Taproom & Shop
Zagorska 55, Zagreb