Napoleon roštilj na plin TQ285X-BK, niski poklopac, scissor cart

3.490,00 kn3.739,00 kn

Opis proizvođača:
Prijenosni Napoleonov roštilj TRAVELQ™ TQ285X prikladan, mobilan i kompaktan plinski roštilj bez ograničenja kretanja.

Prašno bojani poklopac od lijevanog aluminija ima integriran termometar ACCU-PROBE™ i kopčom za zatvaranje poklopca za jednostavno nošenje. Komora roštilja izrađena je od lijevanog aluminija, što osigurava visoko održavanje temperature i stabilnost. Ispod komore stoji posudica za skupljanje masnoća.

WAVE™ rešetke od lijevanog željeza s integriranim zaštitama za plamenike. Dva odvojena plamenika od kvalitetnog nehrđajućeg čelika s vlastitim kontrolama pružaju veću kontrolu temperature i omogućavaju indirektno pečenje na maloj površini. JET-FIRE™ omogućava jednostavno, odvojeno paljenje plamenika.

Velika prednost modela TQ285X je sklopiv stalak koji se brzo i lako sklopi i roštilj je spreman za pomicanje. Možete ga smjestiti u prtljažnik i odvesti se do najdražeg mjesta, a ostalo prepustite mašti.

Roštilj je u osnovi spreman za spajanje na plinsku bocu, a kad kupite cijev s regulatorom, možete ga spojiti i na kartuše s navojem.

Dimenzije stalka:

77 cm x 53 cm x 71 cm

NAPOMENA: Ovaj proizvod dostupan je samo u webshopu, nije dostupan u trgovini. U opcijama prilikom kupnje birate želite li samo roštilj, ili roštilj s prekrivačem.

Obriši
SKU: BBQ008 Kategorija: Brand: