Napoleon roštilj na ugljen PRO22K-LEG

Opis proizvođača:
Roštilj PRO22K-LEG jako je mobilan i izrađen od kvalitetnih materiala. Pokopac i baza izrađeni su od visokokvalitetnog emajliranog čelika. Centralno postavljen ACCU-PROBE™ termometar osigurava precizno praćenje temperature, a otvor na poklopcu omogućava kontrolu temperature. Pokopac je na bazu pričvršćen sa šarkom.

Unutar roštilja nalazi se najveća prednost roštilja PRO22K u odnosu na konkurenciju – rešetka WAVE™ od lijevanog željeza, koja je podesiva na tri visine. Na obje strane imamo »uklonljive manje rešetke« koje služe za dodavanje ugljena tijekom pečenja. Ispod rešetke nalazi se difuzor, koji omogućava ravnomjernu raspodjelu temperature po cijeloj površini za pečenje.

Ispod baze nalazi se posuda za skupljanje pepela, koja se u isto vrijeme koristi za kontrolu dovoda zraka u roštilj. Dva velika kotača osiguravaju jednostavan transport roštilja.

NAPOMENA: Ovaj proizvod dostupan je samo u webshopu, nije dostupan u trgovini. U opcijama prilikom kupnje birate želite li samo roštilj, ili roštilj s prekrivačem.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: BBQ001 Kategorija: Brand: