PONOVNO Tražimo osobu za rad u našem timu! 1

Volim ljuto d.o.o. (tvrtka koja se bavi uzgojem i proizvodnjom ljutih umaka, začina, zimnice…) je tvrtka koja stoji iza Spicy Days trgovine. Tražimo još jednu osobu za rad u Taproomu koji se nalazi u sklopu naše maloprodajne trgovine u Zagrebu na novoj lokaciji (Zagorska ulica).

ZAŠTO PONOVNO?

Siniša koji je postao član tima nedavno je dobio poslovnu priliku otputovati na bliski istok i vidjeti svijeta, što apsolutno shvaćamo i podržavamo.

ŠTO TRAŽIMO?

Posao primarno obuhvaća rad u novom, ugostiteljskom dijelu trgovine (craft pivo i specijalitetna kava).

Za takav posao je poželjno poznavanje craft piva i lokalne pivske scene (ali nije uvjet, sve se može naučiti). Ugostiteljski dio posla se ne sastoji od posluživanja gostiju do stolova, već sa šanka. Potrebno je održavati radni prostor čistim (skupljanje čaša i šalica i pranje u perilici + brisanje stolova i generalna higijena prodajnog prostora, terase i sanitarnog čvora). Treba se brinuti i o tome da su hladnjaci uvijek napunjeni i čisti, kao i o dostupnosti pojedinog piva + uređivanje i održavanje Untappd profila. Kod osobe najviše cijenimo timski rad jer smo prilično uigrani kao ekipa. Od svih djelatnika, pa tako i od budućih, se očekuje puno, jer puno i nudimo našim vjernim kupcima. Kod nas nema praznog hoda, tako da ne tražimo osobu koja neće biti proaktivna.

Ono što ćemo gledati kao prednost:

– Poznavanje rada s točionicima, bačvama piva i blagajnom je svakako prednost.
– Mogućnost stalnog zaposlenja (ako studirate – isto ste opcija za posao, ali prednost imaju oni koji traže stalan posao)

Ono što se izričito traži:

– Predanost, komunikativnost i marljivost
– Odgovornost
– Snalažljivost
– Ljubav prema pivu i ljutim proizvodima
– Poznavanje rada na računalu, mobitelu, tabletu…
– Poznavanje osnovnih matematičkih operacija
– Znanje engleskog jezika
– Mogućnost rada puno radno vrijeme, ponedjeljak – petak od 12-20h, subotom 10-16h.

Radna atmosfera je odlična, prosjek godina trenutno zaposlenih u Spicy Daysu je 30. Tko god bude zaposlen, treba biti spreman na učenje, proaktivnost i usavršavanje. Kvaliteta i usluga su ono što nas izdvaja od ostatka.

Spremni smo na zezanciju i cijenimo dobar smisao za humor, no, kada je riječ o poslu, očekujemo oprez i odgovornost.

Ako ste voljni raditi i pronašli ste se u gore navedenom tekstu, svoju molbu i CV (nije uvjet, ali je poželjno) možete poslati isključivo putem forme u nastavku najkasnije do 01.11.2021 u 23:59h.

Ako ste se već prije prijavili za ovo radno mjesto, slobodno se prijavite ponovno ako i dalje postoji interes s vaše strane. 

Očekivani početak rada je 6.11.2021., probni rok je 2 mjeseca.

Prijave su završene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *