Tražimo osobu za rad u našem timu! 1

Volim ljuto d.o.o. (tvrtka koja se bavi uzgojem i proizvodnjom ljutih umaka, začina, zimnice…) je tvrtka koja stoji iza Spicy Days trgovine. Tražimo još jednu osobu za rad u maloprodajnoj trgovini u Zagrebu na novoj lokaciji (Zagorska ulica).

Posao primarno obuhvaća rad u novom, ugostiteljskom dijelu trgovine (craft pivo i specijalitetna kava), ali i u prodajnom dijelu s drugim proizvodima kada za to bude potrebe.

Za takav posao je poželjno dobro poznavanje craft piva i pivske scene (pretežno lokalne), naših proizvoda i svega što imamo u asortimanu Spicy Days trgovine. Ugostiteljski dio posla se ne sastoji od posluživanja gostiju do stolova, već sa šanka. Potrebno je održavati radni prostor čistim (skupljanje čaša i šalica i pranje u perilici + brisanje stolova i generalna higijena prodajnog prostora, terase i sanitarnog čvora). Treba se brinuti i o tome da su hladnjaci uvijek napunjeni i čisti, kao i o dostupnosti pojedinog piva + uređivanje i održavanje Untappd profila. Kod osobe najviše cijenimo timski rad jer smo prilično uigrani kao ekipa. Od svih djelatnika, pa tako i od budućih, se očekuje puno, jer puno i nudimo našim vjernim kupcima. Kod nas nema praznog hoda, tako da ne tražimo osobu koja neće biti proaktivna.

Ono što ćemo gledati kao prednost:

– Poznavanje craft piva i domaće pivske scene
– Poznavanje rada s točionicima, bačvama piva i blagajnom je svakako prednost.

Ono što se izričito traži:

– Predanost, komunikativnost i marljivost
– Odgovornost
– Snalažljivost
– Ljubav prema pivu i ljutim proizvodima
– Poznavanje rada na računalu, mobitelu, tabletu…
– Poznavanje osnovnih matematičkih operacija
– Znanje engleskog jezika
– Mogućnost rada puno radno vrijeme, svakim danom od
ponedjeljka do subote, uz napomenu da se ne radi navečer nakon 20:00h.

Radna atmosfera je odlična, prosjek godina trenutno zaposlenih u Spicy Daysu je 30. Tko god bude zaposlen, treba biti spreman na učenje, proaktivnost i usavršavanje. Kvaliteta i usluga su ono što nas izdvaja od ostatka.

Spremni smo na zezanciju i cijenimo dobar smisao za humor, no, kada je riječ o poslu, očekujemo oprez i odgovornost.

Ako ste voljni raditi i pronašli ste se u gore navedenom tekstu, svoju molbu i CV (nije uvjet, ali je poželjno) možete poslati isključivo mailom na posao@volimljuto.com ili putem forme u nastavku najkasnije do 20.09.2021.

Očekivani početak rada je 1.10.2021., probni rok je 2 mjeseca.

Prijave su završene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *