Pivska radionica - popij pivo - SpicyDays.com
Došlo je vrijeme da krene prva pivska radionica s Goranom Kramarićem – istaknutim kućnim pivarom i trenutnim voditeljem Hrvatskog Homebrew prvenstva!
Goran ima dugogodišnje iskustvo predavanja na radionicama, te će vas na ovoj radionici provesti kroz pet različitih stilova piva na kojoj ćete moći kušati po dva piva od svakog stila. Govorimo o ukupno 10 različitih piva po 1,5dl od svake, dakle, na radionici ćete probati ukupno 1,5l piva.
Kako bi ovo bila radionica, a ne samo cuganje – uz svako pivo će vam Goran detaljno objasniti karakteristike stila koji pijete i zbog čega se dva piva unutar istog stila toliko razlikuju. Kad dobijete čašu, prije nego ispijete pivo do kraja, pričekajte i saznajte sve detalje o pivu koje je u njoj!
Stilovi koji će se isprobavati na ovoj radionici:
  • German Pilsner
  • American Pale Ale
  • India Pale Ale
  • NEIPA
  • Stout – Imperial / Double
Ova radionica neće biti isključivo jednostrana, plan je da bude interaktivna i opuštena, te da kroz druženje i pitanja saznate nešto novo o pivu i upoznate nove ljude! No pritom se ne morate bojati da nećete moći doći do riječi, budući da će grupe za radionicu biti male (maksimalno 10 osoba).
Za vrijeme degustacije piva, nakon svakog piva imat ćete priliku nepce “resetirati” kukuruznim krekerima iz naše ponude kako biste mogli bolje iskusiti razlike u svakom isprobanom pivu. Usta ćete moći isprati vodom koje ima u izobilju, barem dok ponovno ne pukne cijev na Selskoj 😉
Planirano trajanje degustacija i predavanja je 90-120 minuta, ovisno o brzini kušanja i broju pitanja, a nakon toga ćete se narednih 1h moći družiti u našem taproomu uz pizzu koja je uključena u cijenu radionice i sva piva koja su trenutno dostupna na našim točionicima i u hladnjacima (sva naknadna piva nisu uključena u cijenu radionice).
Za kraj, pripremili smo i simbolične diplome za sve sudionike radionica, ali i poklončić iznenađenja koji dobivate za uspomenu na radionicu.

Datum, vrijeme, lokacija

19.02.2022. (subota) od 16:30h u Spicy Days Taproomu (Zagorska 55, 10000 Zagreb)
Za vrijeme trajanja radionice i nakon nje, trgovina Spicy Days će raditi.

Cijena

249kn po osobi.

Sudjelovanje na radionici može se prijaviti kupnjom prijave na našem webshopu.

naša ponuda piva:

New
3,55  (26,75 kn)

Domaća craft piva

Nova Runda Zugzwang 0,50l

6,20  (46,71 kn)
4,70  (35,41 kn)
pogledaj sve

Odgovori